ExpoIctus: El congrés per conèixer les novetats en tecnologia aplicada a la rehabilitació de les persones que han patit un ictus

ExpoIctus: El congrés per conèixer les novetats en tecnologia aplicada a la rehabilitació de les persones que han patit un ictus

El centre tecnològic Eurecat organitza, conjuntament amb la Fundació Ictus, el primer Congrés ExpoIctus, l'únic esdeveniment dedicat a la tecnologia aplicada a la rehabilitació dels pacients que han patit un ictus.

L'esdeveniment se celebrarà el proper dijous 20 d'octubre a l'Auditori Imagina de Barcelona (Diagonal, 177) i comptarà amb la presència de destacats professionals en l'àmbit de la recerca i la tecnologia mèdica com Esther Duarte, cap de Secció de Rehabilitació Neurològica de l'Hospital de l'Esperança; la metgessa rehabilitadora Conxita Closa, directora assistencial de la Corporació Fisiogestión i Antoni Rodríguez-Fornells, investigador de la unitat Cognition and Brain Plasticity de l'ICREA.

A banda, també intervindrà el director de la unitat d'eHealth d'Eurecat, Felip Miralles, que participarà a la taula rodona sobre innovació, on es tractarà el paper de la tecnologia en la captació i tractament de dades mèdiques mitjançant dispositius cada cop més eficients, capaços de recopilar paràmetres que poden servir en la recerca biomèdica.

El congrés posarà en valor l'experiència de pacients i professionals en l'àmbit de la rehabilitació i exposarà les tendències de futur en aquest àmbit. A banda, hi haurà una zona d'expositors on es presentaran una desena de solucions tecnològiques aplicades al tractament i rehabilitació de l'ictus.

L'esdeveniment té un caire divulgatiu i està obert a pacients, investigadors, professionals sanitaris i població en general. Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar gratuïtament en aquest formulari online. 

ExpoIctus 2016