Jornada informativa sobre pràctiques a les empreses i institucions de l'alumnat del cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'aplicacions web. Perfil bioinformàtica.

Jornada de presentació del CFGS Desenvolupament d'aplicacions web (perfil professional Bioinformàtica)

Conveni de col·laboració entre l'administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d'Ensenyament, i l'Associació Bioinformàtics Barcelona (BiB)

 

PROGRAMA

15:15 h  Benvinguda i presentació de l'Institut Provençana. José Francisco Barraguer (director)

15:30 h  Informació sobre les modalitats de pràctiques en empresa. Formació en alternança i formació en centres de treball

16:40 h  Presentació de l'equip docent del CFGS Desenvolupament d'aplicacions web (perfil professional Bioinformàtica)       

  • Bioinformàtica
  • Eines computacionals per a la Bioinformàtica

17:40 h  Preguntes/Debat: Què poden aportar els alumnes de pràctiques a les empreses? Quin és el perfil dels alumnes del cicle? En que poden treballar? Com podem col·laborar amb el Institut? Quin és el cost? Es pot col·laborar amb l'Institut d'altres maneres?

18:00 h  Networking amb professorat i alumnes

18:15 h  Fi de la jornada

 

DIA i HORA:  Dimecres, 31 de gener de 15:15 a 18:15 h.

LLOC:  Institut Provençana (Sala d'actes);  c/ Sant Pius X, núm 8. L'Hospitalet de LLobregat. (Metro:  línia 1 Torrassa o línia 9 Can Tries)

 

CONFIRMACIONS

Aforament de la sala limitat, cal confirmar assistència abans del 30 de gener (nom, persona i institució) enviant un mail a institut.empresa(ELIMINAR)@proven.cat

En cas de que no pogueu assistir podeu contactar amb el tutor del centre que us informarà de forma individualitzada. Carles Latorre clatorr3(ELIMINAR)@xtec.cat

Jornada Bioinformàtica INS Provençana. Cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d'aplicacions web. Perfil bioinformàtica.